Specifiek

Wij kunnen de meest uiteenlopende klussen aan. Dat komt door onze ruime ervaring en grote groep vakmensen met verschillende disciplines. Calamiteiten, verzekeringswerk, of projecten onder zeer bijzondere omstandigheden? Kom maar op! We zijn direct inzetbaar waar en wanneer u ons nodig heeft.

Recente projecten

Rijnstate Ziekenhuis – vernieuwbouw en onderhoud in Arnhem

We zijn al jaren de vaste partij voor de onderhoudsdienst van het Rijnstate Ziekenhuis. Dat was een van de redenen voor aannemer Van Wijnen om Mulder-Hop in te schakelen bij een verbouw- en nieuwbouwproject in het ziekenhuis. We zijn gewend om te werken in een omgeving met extreem hoge eisen aan hygiëne, waar een strakke bouwplanning is en waar de overlast voor gebruikers tot een minimum beperkt moet blijven. We hebben ruim tienduizend meter wandafwerking gedaan in de verbouwde en nieuwgebouwde delen van het ziekenhuis. Continu zijn twee medewerkers hier aan de slag en we schakelen extra medewerkers in als de planning dit vereist. Het project loopt door tot eind 2021.

Opdrachtgevers die ons inschakelen

Vastgoedschilders

We zijn een betrouwbare, slagvaardige en dienstverlenende partner voor uiteenlopend schilderwerk, onderhoud en verduurzaming van gebouwen in Oost-Nederland

We zijn een gerenommeerd schildersbedrijf met een historie die teruggaat tot 1935. We hebben altijd vastgehouden aan hoge kwaliteit en service van ons schilder- en onderhoudswerk.

We werken voor aannemers, projectontwikkelaars, woningcorporaties, VVE’s, zorgorganisaties, gemeenten en particulieren. Opdrachtgevers vinden ons een zeer prettige samenwerkingspartner, vanwege onze projectmatige aanpak en planning en onze ervaren specialisten die vakwerk leveren!

Meer weten over hoe wij je kunnen helpen? Neem contact op met ons via 0314 326 622 of mail ons info@mulder-hopschilders.nl

Meer weten over hoe wij je kunnen helpen? Neem contact op met ons via

0314 326 622 of mail ons info@mulder-hopschilders.nl