Particulieren

U kunt bij ons terecht voor uiteenlopend schilderswerk. Eenvoudig of complex, binnen of buiten, eenmalig of periodiek. U ontvangt deskundig advies op basis van onze kennis over ondergrond, bouwkundige staat en producten. Voor aanvang krijgt u een heldere begroting met plan van aanpak dat met u is afgestemd. Vervolgens gaan onze vakmensen aan de slag, beperken we de overlast tot een minimum, overleggen we regelmatig met u en zorgen we natuurlijk voor een strak resultaat!

Recente projecten

Particulier – Verbouwing woonhuis in Doetinchem

Bij een particuliere opdrachtgever in Doetinchem hebben we, als onderdeel van een grote interne verbouwing van de woning, uiteenlopend schilderwerk verricht. Op de begane grond in de woonkamer en op de eerste etage aan een dakkapel hebben we zowel bestaand schilderwerk geschuurd en opnieuw in de lak gezet, alsook grondverf en een laklaag aangebracht op nieuwe houten kozijnen.

Particulier – groot onderhoud parkboerderij in Doetinchem

Op een bijzondere locatie, in Stadspark Overstegen in Doetinchem, hebben we een ingrijpende onderhoudsbeurt verricht aan een stadsboerderij. Het betrof herstel van houtrot, herstellen van beglazing en het geheel voorzien van meerdere verflagen.

Vastgoedschilders

We zijn een betrouwbare, slagvaardige en dienstverlenende partner voor uiteenlopend schilderwerk, onderhoud en verduurzaming van gebouwen in Oost-Nederland

We zijn een gerenommeerd schildersbedrijf met een historie die teruggaat tot 1935. We hebben altijd vastgehouden aan hoge kwaliteit en service van ons schilder- en onderhoudswerk.

We werken voor aannemers, projectontwikkelaars, woningcorporaties, VVE’s, zorgorganisaties, gemeenten en particulieren. Opdrachtgevers vinden ons een zeer prettige samenwerkingspartner, vanwege onze projectmatige aanpak en planning en onze ervaren specialisten die vakwerk leveren!

Meer weten over hoe wij je kunnen helpen? Neem contact op met ons via 0314 326 622 of mail ons info@mulder-hopschilders.nl

Meer weten over hoe wij je kunnen helpen? Neem contact op met ons via

0314 326 622 of mail ons info@mulder-hopschilders.nl