Nieuwbouw

Binnen een vaak krappe afbouwplanning kennen we onze opdracht: snelheid, goede afstemming met bouwpartners en strak vakwerk leveren! Wij ontzorgen onze opdrachtgever en weten dat de totale planning veel onderlinge afhankelijkheden kent. Wij bieden flexibiliteit en kunnen opschalen en schuiven waar nodig.

Recente projecten

Rots Bouw – Hoenderloo

Als partner van Rots Bouw hebben we in 2019 meegewerkt aan de nieuwbouw van Park Paviljoen, het gloednieuwe publieksgebouw van Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Er is voor de samenwerking met Mulder-Hop gekozen, omdat wij al jaren de vaste onderhoudspartner van nationaal park De Hoge Veluwe zijn en uitstekend werk verrichten.
Twee maand lang hebben we binnen schilderwerk verricht, in nauwe samenwerking met de vele bouwpartners en volgens een strakke afbouwplanning. De werkzaamheden zijn naar alle tevredenheid van de opdrachtgever uitgevoerd, waarna in juni 2019 het gebouw geopend kon worden door koning Willem Alexander.

Opdrachtgevers die ons inschakelen

Vastgoedschilders

We zijn een betrouwbare, slagvaardige en dienstverlenende partner voor uiteenlopend schilderwerk, onderhoud en verduurzaming van gebouwen in Oost-Nederland

We zijn een gerenommeerd schildersbedrijf met een historie die teruggaat tot 1935. We hebben altijd vastgehouden aan hoge kwaliteit en service van ons schilder- en onderhoudswerk.

We werken voor aannemers, projectontwikkelaars, woningcorporaties, VVE’s, zorgorganisaties, gemeenten en particulieren. Opdrachtgevers vinden ons een zeer prettige samenwerkingspartner, vanwege onze projectmatige aanpak en planning en onze ervaren specialisten die vakwerk leveren!

Meer weten over hoe wij je kunnen helpen? Neem contact op met ons via 0314 326 622 of mail ons info@mulder-hopschilders.nl

Meer weten over hoe wij je kunnen helpen? Neem contact op met ons via

0314 326 622 of mail ons info@mulder-hopschilders.nl